top of page

Grups Britaniers

Ha arribat l'hora de planejar les teves classes.

Tu tries! Classes particulars o en grups de 6 persones.

L'edat i el nivell de cada alumne és clau a l'hora de començar a formar part d'un grup d'estudi.

Niña bonita

Young learners:

First Steps

Els més menuts de Britania Academy

Mai és massa d'hora per ensenyar l'anglès al teu fill o filla. Als infants els encanten els sons, els contes, les històries. Aprendre una llengua és un fet natural per a ells. Per això des de Britania Academy tenim un grup per nens i nenes de 3 a 5 anys.

Kindergarten diverso
escuela en casa

Preliminary

Young learners:

Pas a pas comencem

Des de Britania Academy volem ajudar a exposar els nens de 6 fins a 8 anys, un idioma estranger a una edat primerenca, que els ajudi a desenvolupar una "oïda" per a la llengua i a obtenir una pronunciació i una fluïdesa millors a la vida. Això es deu al fet que, quan aprenen una llengua estrangera, els nens han de distingir el significat dels sons molt discrets. 

Regreso a la escuela con máscara
Chica con Robot DIY

Elementary

Young learners:

Ens llencem a la carrera

Dirigit per nens de 9 a 10 anys. A aquesta edat els nens van desenvolupant confiança i autonomia en anglès. Aprendran alhora que s’ho passen bé, compartint i treballant amb altres nens. Treballarem per projectes temàtics en un ambient que els faci sentir còmodes i els permeti desenvolupar les seves habilitats comunicatives.

Alumna de primaria
Chicos en el colegio

Pre-Intermediate

Young learners:

Prem vol d'alçada

Tots els nens d'entre 11 i 13 anys haurien d'haver arribat a un punt de maduresa suficient que els permet poder avançar molt ràpidament en el seu aprenentatge de l’anglès. Si els donem una empenta, n’aprendran un munt!
Amb classes dinàmiques i adaptades a les seves necessitats i interessos, busquem la motivació dels nostres alumnes per a què vulguin millorar el coneixement d’aquesta llengua i en valorin la seva importància.

De vuelta a la escuela
Mujeres jóvenes con mochilas

Intermediate

Young learners:

Preparats pel futur

Adreçada a joves de 12 a 15 anys que vulguin aprendre anglès mitjançant un model eficaç. Aquest curs combina una metodologia rigorosa i una manera d'estudiar diferent.
En el nostre curs oferim una immersió lingüística en anglès real, els nostres estudiants adquireixen un anglès fluid i natural en un ambient de treball que li ensenyarà molt més que una llengua, aprendran una cultura completa.

Retrato del estudiante
Sonriendo estudiantes universitarios

Advanced B2

Higher levels:

Demostrar el teu Certificat Oficial

L'anglès és una eina que obre moltes portes. L' anglès és una de les llengües més parlades de tot el món, tenir coneixement d'anglès i, a més, poder demostrar-ho, és un clar avantatge competitiu a l'hora de presentar-se a un lloc de treball.
Incloure el títol que acredita el nivell B2 d'anglès en el teu cv t'ajudarà a destacar sobre altres aspirants, ja que acredita un nivell mitjà de l'idioma. Trobar treball actualment és difícil. Per això, les persones que tinguin coneixements de llengua anglesa tindran més possibilitats de trobar la feina que somien, tant a Espanya com a l'estranger.

Estudiante universitario
Tutoría uno a uno

Classes particulars

1 to 1

Disposes d'un professor particular totalment centrat en el progrés del teu aprenentatge. Durant la sessió, podrà dedicar tot el temps que calgui a resoldre els teus dubtes o reforçar els aspectes que et presentin més dificultats. 
 

El ritme d'aprenentatge és per això més ràpid, amb l'avantatge addicional que pots personalitzar les classes totalment, per exemple per practicar situacions o vocabulari que necessites per al teu treball, un viatge, etc.

Los compañeros de clase en la Biblioteca
bottom of page